GABILLUSZTRATOR

GABILLUSZTRATOR

2015. január 3., szombat

Könyvsorozat

Egy ideje dolgozom már egy sorozaton. Ez a megyéinket mutatja be, a hagyományait, jellegzetességeit, épületeit, érdekesebb helyeit.Szerintem egész jó dolgokat lehet megtudni belőlük, olyasmiket, amiket eddig nem is tudtunk, hiába itt élünk.
Én persze csak a képi világért felelek, az infókat egy történész szedi össze. Igyekszünk persze nagyon hitelesek lenni, és mindent úgy jeleníteni meg, hogy az teljesen megfeleljen a valóságnak. Ebből persze akadnak viták is, mert nem minden valósítható meg rajzilag úgy, ahogyan azt egy történész megálmodja. Néha rajzokat is készít nekem. Odáig már eljutottam, hogy felismerem a különbséget az épületei és az emberalakjai között! De egyébként nagyon kedvelem ezt a történészt....hogy is mondjam....igazán alapos.....Egyszer talán megengedi, hogy közzétegyem a rajzi instrukcióit, meg az abból kihozott végeredményt! Na az jó móka!
Eddig még csak az első kötet jelent meg, de készen van a második is, és most a harmadikon dolgozunk.
Egy kis ízelítő:  Ez pl. Nyírbátorhoz készült. Vannak hozzá feladatok is, meg természetesen szöveg is, de az pillanatnyilag nincs fenn a gépemen. Majd legközelebb. Elég nagy fájlok ugyanis, és egy kicsit át kell még alakítanom őket, hogy feltölthető legyen. Hagyok hát máskorra is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Látogatók

Közreműködők